itsAllAboutLivingMyth&HealthProducts

Sunday, 31 January 2016

SECRET CORREA

Nak body reshape ??

Reshape semula body anda dengan sapuan losyen kurus
No#1. Di asia.

Mampu membakar lemak disebalik lapisan kulit dengan cara yang selamat.

Hanya perlu 2x sapuan dalam sehari
Dan lakukan secara teratur.
Dalam 7 hari menampakkan hasil yang memberangsangkan.

Hanya dengan 1 produk
Anda mampu mengubah gaya penampilan anda
Anda menjadi lebih berani dan berkeyakinan
Untuk berjumpa dengan rakan2

Dalam berjimat kita mampu sihat dan cantik seperti orang lain

Jom cuba sekarang....anda tak kan menyesal
Pasti berbaloi!

Whatsapp 0184741823

Wednesday, 27 January 2016

plank & Secret correa

Berikut adalah steps senaman rintangan mengikut turutan  yang sedikit ringan berbanding post saya di 
http://ryufishahfirosh.blogspot.my/2016/01/plank-untuk-sihat-seimbang.html?m=1 sebelum ini. Selain mudah, ringkas & cepat, aktiviti  plank juga disifatkan menarik kerana ia memberi kesan peningkatan metabolisme badan & memberi bentuk tubuh yang ideal kepada pengamalnya. Jangan lupa sapukan Losyen Sejuk Kurus SECRET CORREA di bahagian hotspot tubuh anda sebelum aktiviti ini. 

Kelebihan ini merupakan satu bonus kepada pengguna Losyen Sejuk Kurus SECRET CORREA yang berhasrat untuk slim & sihat dalam masa yang singkat. Cuma sapu & plank setiap hari. Lihat di sini untuk lanjut.









Plank untuk sihat & seimbang

Anda pernah dengar @ baca mengenai plank?
Pada mereka yang pernah, sudahkah anda mencubanya?

*bagi mereka yang belum pernah, cubalah..yang tak pernah @ jarang bersenam, pasti anda akan terlajak semput!!  ~macam saya

Plank untuk ibu yang mempunyai bayi
Plank solo
Senaman rintangan adalah senaman yang mudah dan praktikal untuk mendapatkan bentuk badan yang ideal. Plank adalah salah satu jenis senaman rintangan paling efektif yang anda boleh lakukan. Kenapa? Kerana ia memerlukan hanya sedikit masa dan memberikan keputusan memberangsangkan dalam jangka masa yang pendek.anda akan dapat banyak manfaat sekiranya aktiviti plank dilakukan setiap hari, antaranya;
  • Memperbaiki bentuk & prestasi otot teras
  • Mengurangkan risiko kecederaan di bahagian & tulang belakang
  • Merasai peningkatan metabolisme
  • Postur diperbaiki dengan ketara
  • Memperbaiki keseimbangan seluruh badan dengan baik
  • Anda akan menjadi lebih fleksibel
  • Anda akan mendapat manfaat mental
Credit to ;

http://thevocket.com/7-perkara-ini-terjadi-apabila-anda-buat-senaman-plank-setiap-hari/

Tuesday, 26 January 2016

Dagu runcing & menawan dengan Secret Correa

video

Video ekslusif ini dibawakan khas oleh salah seorang pengguna tegar Losyen Sejuk Kurus SECRET CORREA. Setelah berjaya menurunkan berat badan sebanyak 7kilogram, beliau berjaya menghilangkan lemak di bwah dgu sekaligus meruncingkan bentuk wajahnya..magik kan?


Anda,
Anda, & 
Anda ! ! !
Yang ekstrim bertekad untuk kurus & cantik dengan cara mudah, berkesan & selamat macam saya, dapatkan Losyen Sejuk Kurus SECRET CORREA segera.

Watsep 'SC' ke 0184741823

Watsep 'SC' ke 0184741823

Watsep 'SC' ke 0184741823

HARGA PROMOSI CLEAR GUDANG MENANTI ANDA!!

OHHSEM SECRET CORREA

ISTIMEWANYA DIA😘 HANYA DIA2 JE YANG TAU

Lemak menempel diseluruh pelusuk?
Macam2 dah guna
Semuanya xserasi😤

Tapi..
Yang ni lain drpd yang lain!
Asal sapu je membuang
Asal mkn je membuang
Tak sempat nak jadi lemak dah.
Lemak2 semua kena fire

Istimewanya losen SC ni hanya si dia je yang tau.
Yg xpakai xkan tau.
Jgn tny org yg xpakai tau!

Hanya jauhari shj kenal manikam.
Klu nak jadi jauhari..
Meh la cuba manikam kami.

Watsep 'SC' 0184741823
Watsep 'SC' 0184741823
Watsep 'SC' 0184741823

Order Losyen Kurus Sejuk SC di sini..


SIS! BERAT KITA LOSS 9 KILO TAU!

Nak fengsan hakak dapat feedback cenggini tau! Nasib baik tak dapat heart attack.

"Sis tq banyak2 sebab perkenalkan kita dengan Secret Correa Pakar Pelangsing No 1 Asia ni. Tak sangka sebulan 9 kilo senang2 je hilang. Macam nak menangis saya dibuatnya. Kita nak order 1 lagi bleh ye sis?"

...Kerana SC Diri Ku Semakin Berharga...
.

#LosyenKurusSejuk
#PakarPelangsingNo1Asia
#0184741823 (watsep)

pertukaran saiz yang membazir

=======================
MEMBAZIR BETUL BELI SECRET CORREA !!!
=======================
Membazir je beli SC ni
Lepas sapu 3 hari
Habis semua pakaian saya
Kena kecilkan.. kena alter
Semua tu duit tau!!

Hari tu kenapa cakap
Kesan 3-7 hari
Kenapa tak cakap
Tentang baju seluar pun takleh pakai sebab akan melondeh???

Lain kali bagi la
Maklumat lengkap sikit !!!
Geram tau saya rasa

Korang.. kalau terwasap 0184741823
Gerenti menyesal
*wink *wink
Cepat!! Sementara clearance stock sales!!

jualan penghabis-habisan stok *SECRET CORREA

AWAK PANAS KE...???
Tu la...pakai lagi losyen panas tu...!!!
Walaupun cuaca panas..tp saya still lg rasa Cceeejukkk je..SEJUK DAPAT..KURUS PUN DAPAT..!!!
Cuaca panas macam ni pon saya boleh turunkan berat badan tau..
RAHSIA...??? 
 Takde rahsia la awak..saya pakai LOSYEN SEJUK KURUS ni...
sapu 2x sehari ..pakai 3 HARI je dh nampak kesan.tak payah nak makan ubat kurus dh..
Nak kurus..tak nak makan ubat..tapi tak nak losyen panas..?? Jom watsep  saya laju-laju.
HARGA PROMOSI clear gudang MENANTI ANDA..!!!
WHATSAPP 0184741823
WHATSAPP 0184741823
WHATSAPP 0184741823

2016!!! IT'S TIME TO GET SLIM


Januari 2016 semakin meninggalkan kita..tapi masih belum terlewat rasanya untuk saya, awak, awak & awak semua setkan azam untuk buktikan yang 2016 adalah permulaan tahun gojes kita!!

*susutkan perut yang gendut?
*dagu runcing versi korea?
*lengan, peha & betis yang menawan?
*hilangkan stretchmarks?
*pelawasan yg OHHSEEEEM?
*kulit yang halus mulus & menawan?

Ayuh!! Sertai saya dan Team ShimaFadzli Secret Correa untuk merealisasikan impian anda!
Banyak lagi yang losyen kurus sejuk SECRET CORREA ni boleh buat untuk anda.

Watsep segera 0184741823 untuk pesanan

Thursday, 21 January 2016

Bioteknologi*Bionexus - apa kaitannya dengan Dara Harumi?

Selalu Dengar Bioteknologi, tapi apa kebaikannya pada kita?

Sebelum 1970-an, istilah bioteknologi selalu digunakan dalam industri pemprosesan makanan dan pertanian.
Bermula dari tahun tersebut ia banyak digunakan oleh badan saintifik Barat untuk merujuk kepada teknik berasaskan makmal yang dibangunkan dalam penyelidikan biologi, seperti penggabungan semula DNA atau proses berasaskan pengkulturan tisu.
Dalam bahasa mudah, suatu proses atau kaedah tradisional di tambahbaik menggunakan kaedah saintifik bagi menghasilkan sesuatu yang lebih tepat atau standard.

Bioteknologi Malaysia dikawalselia oleh  Malaysian Biotechnology Corporation Sdn. Bhd. (BiotechCorp) yang kini dilihat sebagai tunjang membangunkan bioteknologi Malaysia.

Ia merupakan agensi di bawah Kementerian Sains, Teknologi dan Inovasi dan milik penuh Kementerian Kewangan. Perkembangan bioteknologi Malaysia sejak ia ditubuhkan amat memberangsangkan, sehingga November 2015 didapati hampir 250 buah syarikat telah memperolehi status Bionexus.
Kebanyakan syarikat ini yang banyak memberi tumpuan kepada sektor pertanian dan penjagaan kesihatan turut mendapat kerjasama serta keyakinan syarikat antarabangsa.

Syarikat berstatus BioNexus adalah syarikat-syarikat bioteknologi yang telah dikenal pasti oleh BiotecCorp. sebagai berdaya maju. Justeru, ia diberi sokongan di segi pelaburan, bantuan modal, penyelidikan dan sebagainya.


Apakah itu BioNexus?
BioNexus Status ialah satu gelaran yang dianugerahi kepada syarikat-syarikat bioteknologi yang berkelayakan, membuatkan mereka layak untuk mendapat keistimewaan-keistimewaan yang terkandung di dalam BioNexus Bill of Guarantees

Apakah keistimewaan-keistimewaan yang terkandung di dalam BioNexus Bill of Guarantees?
Kebebasan pemilikan
Kebebasan pada sumber dana secara global
Kebebasan membawa pekerja yang berilmu dan bermaklumat
Kelayakan untuk menerima bantuan piawaian dan akredetasi antarabangsa
Pengurusan mantap tentang Harta Intelektual(IP)
Capaian untuk pusat kecemerlangan dan penyelidikan rangkaian pautan maklumat sokongan
Kelayakan untuk insentif-insentif kompetitif dan bantuan lain
Capaian untuk berkongsi makmal-makmal dan kemudahan yang berkaitan
Dalam erti kata lain Syarikat berstatus Bionexus mempunyai standard pengeluaran produk bertaraf antarabangsa.

Dapatkan Feminine Wash Dara Harumi dengan Whatsapp kepada 018-4741823  . Penghantaran Segera melalui POSLAJU.



pengenalan Dara Harumi

Dara Harumi adalah satu jenama Feminine wash atau pencuci wanita keluaran Dr. Nabisar, seorang saintis dari Malaysia.

Dr.Nabisar
FW Dara Harumi {Lulus KKM}
Pilihan No. 1 Merawat Keputihan

#Anti Microbial & Anti Fungus & Anti Bakteria#

Ramuan Rujukan Produk Terkenal yang Lain.
♡Membantu mencegah kanser
♡Membersih Miss V
♡Menghilangkan bau kurang enak
♡Merawat keputihan
♡Mengatasi Kegatalan
♡Mengetat dan merapat Miss V
♡Mencerahkan bahagian Miss V
♡Memberikan kesegaran Miss V sepanjang Hari
♡Menambah keharmonian suami isteri
♡Mengeringkan air lendir yang berlebihan
♡Menimbulkan kenikmatan ketika bersama
♡Mengekalkan pH semulajadi Miss V

Siapa pengguna tumpuan?
Anak Dara
Wanita berkahwin
Wanita dalam pantang

JOM Guna, amat digalakkan ketika dalam haid.
Murah, Berkualiti dan Meningkatkan keyakinan diri sepanjang hari.


Pengalaman Pengguna Dara Harumi
BEST, berangin dan menyegarkan.
KEPUTIHAN pun Hilang
Tak sangka, Harga MURAH tapi amat berkualiti.
Lulus KKM pulak tu.

FEMININE WASH DARA HARUMI
KANDUNGAN : Kacip Fatimah, Acerola Berry, Ekstrak Sireh, Daun Semambu dan Manjakani.



KHASIAT HERBA DARA HARUMI

Acerola Berry
merupakan agen anti-oksidan yg sgt kuat, kaya dengan vitamin dan mineral dan diklasifikasikan mempunyai daya anti-fungus yang kuat.

Kacip Fatimah
Mengekalkan sistem pembiakan yang baik bagi wanita, untuk mengetatkan dan melincirkan serta meningkatkan fungsi seksual.

Daun Sireh
Berkhasiat menghilangkan bau badan dan digunakan sebagai pembersih organ kewanitaan.

Manjakani
Mengetatkan rahim dan otot vagina yang mungkin kendur ataupun longgar akibat proses bersalin.

Daun Semambu
Terdapat kandungan anti bakteria, anti parasit, anti kulat dan anti virus pada tumbuhan semambu.

masalah keputihan VS fw Dara harumi

Antara penyakit akibat dari keputihan

Cecair yang keluar, kadang-kadang dapat diketahui penyebab keputihan seperti

1.Jangkitan kencing nanah, sebagai contoh, menghasilkan cecair kental, bernanah dan berwarna kuning kehijauan.

2.Keputihan yang disertai bau busuk boleh disebabkan oleh kanser.

3.Keputihan akibat cendawan Candida albicans, keputihan jenis ini mempunyai ciri-ciri warna putih seperti susu, cecair kental, bau tak sedap dan sangat gatal, kadang-kadang boleh menimbulkan radang pada faraj sehingga kelihatan kemerahan.

4.Keputihan akibat bakteria Vaginosis atau Gardnerella, keputihan jenis ini mempunyai ciri-ciri warna abu-abu, tidak terlalu pekat, cecair berbuih, mengeluarkan bau yang hanyir, dan gatal yang mengganggu.

5.Keputihan akibat parasit Trichomonas vaginalis, keputihan jenis ini mempunyai ciri-ciri warna kehijauan atau kuning, cecair berbuih dan bau hanyir, tidak menimbulkan gatal, tetapi apabila ditekan, vagina akan terasa sakit. keputihan ini boleh disebarkan melalui hubungan seks yang tidak sihat.

6.Keputihan akibat virus, keputihan jenis ini boleh disebabkan oleh virus, HIV, Herpes atau Candyloma. keputihan yang diakibatkan oleh jenis ini boleh mencetuskan kanser rahim.

Keputihan herpes biasanya disertai tanda-tanda herpes seperti luka yang melepuh, sedangkan pada keputihan candyloma disertai tanda-tanda candyloma berupa kutil-kutil yang tumbuh di faraj atau rahim. Penyakit herpes atau candyloma terkadang tidak dikesan secara awal, kerana umumnya tanda-tandanya tidak mudah terlihat, kerana muncul di dalam faraj.

Sebagai usaha awal yang MURAH, SELAMAT & MUDAH.

FEMININE WASH DARA HARUMI RM19.90*harga promosi sehingga stok habis
Boleh dapatkan dengan saya sendiri
Hubungi 018-4741823 sekarang
COD @ stadium badminton cheras





Feminine Wash Dara Harumi


Dapatkan segera, hubungi 018.474.1823
COD @ stadium badminton cheras
*wink *wink



Sesiapa yang kehabisan FW dirumah,
Leh cuba, Dara Harumi 
Murah, Berkesan dan Mudah.

Penghantaran Segera.
Feminine wash Dara Harumi Menyegarkan.
Bank in sebelum pukul 12 tgh, POSLAJU hari yang sama.
Kecuali Hari kelepasan.