itsAllAboutLivingMyth&HealthProducts

Sunday, 31 January 2016

SECRET CORREA

Nak body reshape ??

Reshape semula body anda dengan sapuan losyen kurus
No#1. Di asia.

Mampu membakar lemak disebalik lapisan kulit dengan cara yang selamat.

Hanya perlu 2x sapuan dalam sehari
Dan lakukan secara teratur.
Dalam 7 hari menampakkan hasil yang memberangsangkan.

Hanya dengan 1 produk
Anda mampu mengubah gaya penampilan anda
Anda menjadi lebih berani dan berkeyakinan
Untuk berjumpa dengan rakan2

Dalam berjimat kita mampu sihat dan cantik seperti orang lain

Jom cuba sekarang....anda tak kan menyesal
Pasti berbaloi!

Whatsapp 0184741823

Wednesday, 27 January 2016

plank & Secret correa

Berikut adalah steps senaman rintangan mengikut turutan  yang sedikit ringan berbanding post saya di 
http://ryufishahfirosh.blogspot.my/2016/01/plank-untuk-sihat-seimbang.html?m=1 sebelum ini. Selain mudah, ringkas & cepat, aktiviti  plank juga disifatkan menarik kerana ia memberi kesan peningkatan metabolisme badan & memberi bentuk tubuh yang ideal kepada pengamalnya. Jangan lupa sapukan Losyen Sejuk Kurus SECRET CORREA di bahagian hotspot tubuh anda sebelum aktiviti ini. 

Kelebihan ini merupakan satu bonus kepada pengguna Losyen Sejuk Kurus SECRET CORREA yang berhasrat untuk slim & sihat dalam masa yang singkat. Cuma sapu & plank setiap hari. Lihat di sini untuk lanjut.









Plank untuk sihat & seimbang

Anda pernah dengar @ baca mengenai plank?
Pada mereka yang pernah, sudahkah anda mencubanya?

*bagi mereka yang belum pernah, cubalah..yang tak pernah @ jarang bersenam, pasti anda akan terlajak semput!!  ~macam saya

Plank untuk ibu yang mempunyai bayi
Plank solo
Senaman rintangan adalah senaman yang mudah dan praktikal untuk mendapatkan bentuk badan yang ideal. Plank adalah salah satu jenis senaman rintangan paling efektif yang anda boleh lakukan. Kenapa? Kerana ia memerlukan hanya sedikit masa dan memberikan keputusan memberangsangkan dalam jangka masa yang pendek.anda akan dapat banyak manfaat sekiranya aktiviti plank dilakukan setiap hari, antaranya;
  • Memperbaiki bentuk & prestasi otot teras
  • Mengurangkan risiko kecederaan di bahagian & tulang belakang
  • Merasai peningkatan metabolisme
  • Postur diperbaiki dengan ketara
  • Memperbaiki keseimbangan seluruh badan dengan baik
  • Anda akan menjadi lebih fleksibel
  • Anda akan mendapat manfaat mental
Credit to ;

http://thevocket.com/7-perkara-ini-terjadi-apabila-anda-buat-senaman-plank-setiap-hari/

Tuesday, 26 January 2016

Dagu runcing & menawan dengan Secret Correa

video

Video ekslusif ini dibawakan khas oleh salah seorang pengguna tegar Losyen Sejuk Kurus SECRET CORREA. Setelah berjaya menurunkan berat badan sebanyak 7kilogram, beliau berjaya menghilangkan lemak di bwah dgu sekaligus meruncingkan bentuk wajahnya..magik kan?


Anda,
Anda, & 
Anda ! ! !
Yang ekstrim bertekad untuk kurus & cantik dengan cara mudah, berkesan & selamat macam saya, dapatkan Losyen Sejuk Kurus SECRET CORREA segera.

Watsep 'SC' ke 0184741823

Watsep 'SC' ke 0184741823

Watsep 'SC' ke 0184741823

HARGA PROMOSI CLEAR GUDANG MENANTI ANDA!!

OHHSEM SECRET CORREA

ISTIMEWANYA DIA😘 HANYA DIA2 JE YANG TAU

Lemak menempel diseluruh pelusuk?
Macam2 dah guna
Semuanya xserasi😤

Tapi..
Yang ni lain drpd yang lain!
Asal sapu je membuang
Asal mkn je membuang
Tak sempat nak jadi lemak dah.
Lemak2 semua kena fire

Istimewanya losen SC ni hanya si dia je yang tau.
Yg xpakai xkan tau.
Jgn tny org yg xpakai tau!

Hanya jauhari shj kenal manikam.
Klu nak jadi jauhari..
Meh la cuba manikam kami.

Watsep 'SC' 0184741823
Watsep 'SC' 0184741823
Watsep 'SC' 0184741823

Order Losyen Kurus Sejuk SC di sini..


SIS! BERAT KITA LOSS 9 KILO TAU!

Nak fengsan hakak dapat feedback cenggini tau! Nasib baik tak dapat heart attack.

"Sis tq banyak2 sebab perkenalkan kita dengan Secret Correa Pakar Pelangsing No 1 Asia ni. Tak sangka sebulan 9 kilo senang2 je hilang. Macam nak menangis saya dibuatnya. Kita nak order 1 lagi bleh ye sis?"

...Kerana SC Diri Ku Semakin Berharga...
.

#LosyenKurusSejuk
#PakarPelangsingNo1Asia
#0184741823 (watsep)